Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plněné kuřecí řízky

1. 5. 2007

Ingredience: 4 kuřecí řízky, sůl, 4 stroužky česneku, hořčice, 4 kolečka debrecínky, 4 proužky slaniny, vejce, strouhanka a hladká mouka na obalení

 
 

Postup přípravy: Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí, na každý řízek položíme plátek debrecínky a proužek slaniny. Přehneme, upevníme jehlou na závitky nebo párátky a obalíme v trojobalu. Smažíme dozlatova, nejlépe ve fritovacím hrnci. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

 

Autor receptu: Vlasta Vencová
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pochutnání

(nana, 8. 6. 2008 21:42)

Moc dobré, dobře se dělá není náročné

díky za 1 ze slohu

(david, 13. 3. 2008 15:30)

moc vam děkuji měli jsme udělat D.Ů z ČJ sloh